Διεθνής αγώνας με την επωνυμία «DROMIA 2018 sprint and relays meeting» διοργανώθηκε στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στις 26 Μαΐου 2018 στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής» από τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου (ΟΑΠΠΑ) και τον Α.Ο. Βάρης «Δρομέας».

Ο πρότυπος αυτός αγώνας διασφάλισε πολύ υψηλό επίπεδο καθώς συμμετείχαν σ’ αυτόν πρωταθλητές και διακεκριμένοι αθλητές με εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις. Ενδεικτικά αναφέρονται: ο Βαριώτης πρωταθλητής Παναγιώτης Τριβυζάς, ο Κώστας Δουβαλίδης, ο Jarret Eaton, ο Λυκούργος Τσάκωνας, ο Μάκης Στεργιούλης, ο Ιωάννης Νυφαντόπουλος, η Μαρία Μπελιμπασάκη, η Ελισάβετ Πεσιρίδου, η Δήμητρα Αραχωβίτη, η Ραφαέλα Σπανουδάκη, η Κατερίνα Σαρρή, η Μαρία Γάτου, η Άννα Βασίλειου, η Ειρήνη Βασιλείου και διακεκριμένοι παγκοσμίως αθλητές από την Κύπρο, το Ισραήλ, την Ισπανία, την Ρουμανία και τη Βουλγαρία.

Διεξήχθησαν μόνο αγωνίσματα ταχύτητας – σπριντ και σκυταλοδρομίες. Στο αγώνισμα της σκυτάλης συμμετείχαν οι Ελληνικές Εθνικές ομάδες Ανδρών, Γυναικών, Παίδων και Κορασίδων, απέναντι σε εθνικές ομάδες,  όπως της Τουρκίας, της Βουλγαρίας, της Ουκρανίας και της Κύπρου. Η επίδοση κάθε ομάδας επίσημα αποτελεί όριο συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται το καλοκαίρι στο Βερολίνο. Ο αγώνας αποτελεί εθνικό μίτινγκ επιπέδου 4 και συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ.

Μετά την ολοκλήρωση του αθλητικού μέρους της διοργάνωσης, ακολούθησε συναυλία με γνωστούς επιφανείς καλλιτέχνες στον χώρο του σταδίου, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.